Kezdőlap / Szerviz / Irisbus

Irisbus szerviz
általános információk

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy társaságunk az IVECO SpA. hivatalos márkaképviselőjeként elnyerte az  IRISBUS gyártmányú autóbuszok hivatalos márkaszerviz jogát!

A fentiek alapján márkaszervizünk vállalja az IRISBUS teljes jármű palettájának garanciás és garancián túli, illetve az egyéb gyártmányú IVECO motorral és más IVECO  fődarabokkal szerelt autóbuszok garancián túli javítását és karbantartását.

Szervizünk a legkorszerűbb IRISBUS diagnosztikai berendezésekkel valamint célszerszámokkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a tapasztalt szerelőgárdánk számára az autóbuszok gyors, hatékony és pontos javítást napi két műszakban reggel 7 órától egészen este 7 óráig.

Assistance szolgálatunkon keresztül vállaljuk a nap 24 órájában az országúton meghibásodott autóbuszok javítását és műszaki mentését.

Szervizünk munkáját és ügyfeleink gyors kiszolgálását lehetővé teszi alkatrészraktárunk, illetve a non – stop alkatrész ügyeletünk, amelynek keretében a nap 24 órájában van lehetőségünk kiszolgálni ügyfeleinket felmerülő alkatrész igény esetén, így lehetővé téve a gyors javítási határidők teljesítését.

Szerviz szolgáltatásaink

Kapcsolat

LEVANTEX KFT. / Hivatalos IVECO márkaképviselet

TELEFON: 06-1-435-3000
E-MAIL: E-mailt megjelenít
TELEPHELY: 1044 Budapest, Ipari Park utca 2.

Nyitvatartás
Szerviz / Alkatrész Munkanapokon 7.00-17.00
Értékesítés Munkanapokon 8.30-16.30
Bérautó Munkanapokon 8.30-16.30
Hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem.