Kezdőlap / Új jármű / Iveco Daily furgon

IVECO Daily

A furgon, aminek van üzleti érzéke a fuvarozáshoz

Az IVECO DAILY furgon kategóriájának legsokoldalúbb járműve, az ágazat
legszélesebb választékával
. Ez az egyetlen furgon, amelynek kínálata 3,3-tól 7,0 tonna megengedett össztömegig terjed, rakterében pedig változattól függően 7,3–19,6
köbméter árut szállíthat.

Az IVECO Daily furgon bemutatása

Iveco Daily: természeténél fogva erős.


Az új Iveco Daily teljes átalakításon esett át, hogy megfeleljen a könnyű haszongépjárművekkel szemben támasztott követelményeknek. Az Iveco Daily új generációja.

Az új Iveco Daily egy teljesen új Iveco Dailytermészeténél fogva erős, és meglepően könnyű, kényelmes és vezethető. Az új felépítés optimalizálja a terhelhetőséget. Az új tengelytávok javítják a dinamikát. Az új felfüggesztési rendszerek növelik a teljesítményt, és kisebb a tömegük.

Az új Iveco Daily számára fontos a vállalkozás sikere – nagyobb szállítási kapacitást, jobban hozzáférhető platót és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást biztosít.

Az Iveco Daily teljes átalakításon esett keresztül, hogy megfeleljen a könnyű haszongépjárművekkel szemben támasztott követelményeknek – járműveink a robusztus, duplakerekes fülkés modellektől a szimplakerekes furgonokig páratlanul mozgékonyak mind a városban, mind az autópályán. Egy új koncepció, egy új jármű, egy új Iveco Daily generáció.

Ha az új Iveco Daily modellt használja, akkor 8000 gyári változat közül választhat, amelyeket különböző felépítményekből, tengelytávokból, teljesítmény- és terhelhetőségi mutatókkal állíthat össze.

Az új Iveco Daily típuscsalád bármilyen feladathoz kínál járművet, így az Önéhez is.

Iveco furgonok: az új felépítés.

Az új Iveco furgonok megőrzik piacvezető szerepüket, és új felépítésük még jobb dinamikus egyensúlyt és irányíthatóságot, és még nagyobb raktérfogatot biztosít.

Az Iveco új furgonjainak teljesen új felépítése tovább javítja a dinamikus egyensúlyt és az irányíthatóságot, és a raktérfogatot is tovább növeli.

Ezek mind olyan jellemzők, amelyek a szimplakerekes furgonok esetében is kiemelkedően fontosak.
A karosszériaelemek 80%-át újratervezték, ugyanakkor az alvázkeret-alapú szerkezet – az IvecoDaily furgonok robusztusságának és tartósságának alapja – megmaradt.

Az Iveco Daily furgon teherkapacitása a tengelytáv, a teljes hossz és a raktér kihasználható hossza között fennálló arányok átalakításával optimalizálták. Az új, 3520 és 4100 mm hosszú tengelytávok csökkentik a hátsó túlnyúlás mértékét, miközben a jármű alapterülete és platójának mérete változatlan marad.

Az Iveco furgonokat úgy fejlesztették ki, hogy az elérhető teherkapacitás teljesen új tartományát kínálják mintegy 7 köbmétertől majdnem 20 köbméterig.

A az Iveco Daily furgonok között most két új, 18 és 19,6 köbméteres teherkapacitású modell is megtalálható, amelyek kategóriájukban a legnagyobb teherkapacitást biztosítják. Az új 10,8 köbméteres változat az elérhető legjobb raktérhatékonyságot (a platóhossz és a teljes hossz aránya) kínálja.

Az Iveco furgonok rakodási magassága 55 mm-rel csökkent, így a hátsókerék-meghajtású furgonok közül ezek a legalacsonyabbak (az alapfelszereltség részét képező hátulsó fellépőnek is köszönhetően). A kirakodási és szállítási műveletek megkönnyítése érdekében az Iveco furgon légrugós hátsó felfüggesztéssel is felszerelhető (amely a piacon széles körben alkalmazott megoldás).

A jármű tömegét is optimalizálták, így az új Iveco Daily furgon kategóriájának egyik legkönnyebb furgonja lett (2050 kg saját tömegtől), emellett a kategória legjobbja a maximális hasznos teher tekintetében (több mint 4000 kg a 7 tonnás változat esetén).


Erő

Az új Iveco Daily haszongépjárművek: a vezető haszongépjármű


Iveco haszongépjárművek: speciális acélból készült, C-szelvényű oldalsó hossztartókból álló hordószerkezet

Az új Iveco Daily a legstrapabíróbb és a legjobb hosszú távú teljesítményt nyújtó könnyű haszongépjármű.

Az Iveco haszongépjárművek hordószerkezete speciális acélból készült, C-szelvényű oldalsó hossztartókból áll, amely egyedi vonás a könnyű haszongépjárművek között, és ezzel a személygépkocsin alapuló járművek fölé emeli az Iveco Daily modelleket.

Az alváz a jármű erejének és modularitásának egyik alappillére.

Az Iveco haszongépjárművek vastagabb, a terheléssel arányos alvázkeretekkel készülnek, amelyek lehetővé teszik a tömeg és a teljesítmény optimalizálását mindegyik változat esetében. A kipufogógáz-utókezelő rendszerek és (a NATURAL POWER változatokban) a CNG-tartályok az oldalsó hossztartók között kaptak helyet, így nincsenek hatással a raktér nagyságára, ami egy újabb egyedülálló megoldás a könnyű haszongépjárművek között.

Az Iveco Daily az egyetlen olyan haszongépjármű, amely legfeljebb 7 tonnát össztömeggel több mint 4000 kg-os teherbírást biztosít. A maximális első és hátsó tengelyterhelés szintén piacvezető a haszongépjárművek kategóriájában. A nagy terhelhetőség révén ugyanaz az árumennyiség kevesebb fordulóval szállítható, ami csökkenti a költségeket és növeli a termelékenységet.

Ezen jellemzőknek köszönhetően lett az Iveco Daily furgon a fuvarozási szakemberek kedvence, nemcsak az áruszállítás terén, hanem minden olyan esetben, ahol nagy mennyiségekre, kiemelkedő teljesítményre és komoly strapabírásra van szükség.

Az új Iveco Daily ereje hatékonyságot, megbízhatóságot és kedvezőbb maradványértéket jelent. Egyetlen másik haszongépjármű sem veszi fel a versenyt az új Iveco Daily teherbírásával, és egyetlen másik haszongépjármű sem képes ilyen magas szintű teljesítményt nyújtani ilyen hosszú ideig: ez a két tulajdonság biztosítja az Iveco haszongépjárművek magas maradványértéket a használt járművek piacán.


Formaterv

Az új Iveco Daily: a szállítás szakértője.


Az új Iveco Daily a szállítás szakértője. Műszaki adatai és teljesítménye révén teljesen egyedi saját szegmensében.

Az új Iveco Daily egyedi karakterét stílusa is kifejezi.

Egyedülálló műszaki adatai és teljesítménye mellett megjelenése is olyan vonzó, mint egy személyautónak, mégis büszkén hirdeti professzionális szállítójárműi voltát.

A karosszériaelemek 80%-át újratervezték, ugyanakkor az alvázalapú szerkezet – az új Iveco Daily robusztusságának és tartósságának alapja – megmaradt.

Az új Iveco Daily első része a különféle modulok harmonikus elegye: a szélvédő síkja egy folyamatos szegélyvonallal keretezve kinyúlik egészen az oldalsó ablakokig, ahol a fényszóró/hűtőrács vonalához csatlakozik a tükröknél. Az új Iveco Daily lekerekített motorháztetője a motor könnyű elérését biztosító nagyvonalú arányaival a két modul között helyezkedik el. Lejjebb, a lökhárítók a robusztus kerékdob felé kiszélesednek, így az úttartást egy határozott vízszintes motívummal teszik hangsúlyosabbá.

Az új Iveco Daily formatervezése és funkciója elválaszthatatlan egymástól. Az új Iveco Daily fényszóróit magasan és hátrébb helyezték el, hogy védve legyenek a kisebb ütésekből eredő sérülésektől. A jármű négy oldalán végigfutó sáv megvédi az új Iveco Daily karosszériáját, és vizuálisan elválasztja a (műszaki berendezéseknek helyet adó) alsó részt a felső résztől (a vezetőfülkétől és a raktértől). A nagyobb üvegfelületek világosabbá teszik a fülkét, és függőlegesen növelik a látómezőt.

Az új Iveco Daily új formaterve 0,316-ra csökkenti annak Cx értékét, ezzel javítva a jármű aerodinamikáját.

új Iveco Daily: új beltér

Az új Iveco Daily ergonomikus új műszerfala és számos tárolórekesze könnyen elérhető a vezetőülésből (öt zárható rekesz, három DIN-rekesz és három pohártartó, valamint célirányosan tervezett tartók a gyakran használt tárgyak, például telefonok és táblagépek számára).

új Iveco Daily: új teljesítmény

Az új Iveco Daily a legjobb teljesítményt nyújtja kategóriájában. A hátsókerék-meghajtás álló helyzetből indulva is megfelelő tapadást és teljesítményt garantál. A motorok és hátsó hídáttételek bőséges választéka lehetővé teszi a fogyasztás optimalizálását a feladat jellegének megfelelően. A teljesítményértékek 106 és 205 LE között mozognak (utóbbi a maximum a négyhengeres dízelmotorok között), akár 470 Nm nyomatékkal a 3 literes motorok esetében.

Az új Iveco Daily kategóriájának egyetlen olyan járműve, amely a munkavégzéshez optimalizált, haszongépjárművek számára készült dízelmotorokat használ, amelyek rendkívül magas futásteljesítményre képesek a hatékonyság csökkenése nélkül.

Az új Iveco Daily dízelmotorjai elérhetőek Euro5+ változatban EGR rendszerrel és EuroVI Heavy Duty változatban SCR/EGR vegyes rendszerrel is. A kompakt kipufogógáz-utókezelő rendszer az alvázszinten helyezkedik el, és nem csökkenti a raktér méretét. Az EuroVI változatok legújabb generációs közös nyomócsöves rendszere akár 2000 bar befecskendezési nyomást is biztosít.

Új Iveco Daily: Új sebességváltók

Az új Iveco Daily 6 fokozatú sebességváltókkal, például automatizált AGile TM (automata vagy szekvenciális üzemmódban használható) váltóval van felszerelve.


Sokoldalúság

Az új Iveco Daily a piacon elérhető legszélesebb furgonválasztékot kínálja


Az új Iveco Daily termékcsaládban mindenféle típusú furgon megtalálható

A két különböző architektúra kifejlesztésének, valamint a furgonokhoz és a fülkés alvázakhoz kialakított különböző tengelytávoknak köszönhetően az új Iveco Daily kategóriája legsokoldalúbb járműve.

Az új Iveco Daily termékcsaládban mindenféle típusú furgon megtalálható:

A jármű össztömege:

A teherkapacitás:

Az új 10,8 m3-es modellnél 1200 x 800 mm-es EUR raklapok is felrakodhatók a hátsó vagy az oldalsó ajtón.

Az Iveco Daily furgon háromféle belső magassággal érhető el:

Így minden rakodási követelmény teljesíthető, és a magasabb emberek is egyenesen felállhatnak a rakodótérben.

Az Iveco Daily furgon hosszúsága:

A tengelytáv:

Kétféle motor kapható:

Kilenc különféle teljesítményű változat:

Négyféle sebességváltó érhető el:

Nyomaték:

15 hátsó hídáttétel áll rendelkezésre, ami lehetővé teszi a jármű egyedi alkalmazási területekhez igazítását és az üzemanyag-fogyasztás optimalizálását.

A felépítmények, motorok, méretek, tengelytávok és teherbírás széles választéka révén az ÚJ IVECO DAILY 8000 különböző gyári változata közül választhat, és ezek mindegyike végtelen számú módon konfigurálható, a keretszerkezet sokoldalúságának köszönhetően.

Kapcsolat

LEVANTEX KFT. / Hivatalos IVECO márkaképviselet

TELEFON: 06-1-435-3000
E-MAIL: E-mailt megjelenít
TELEPHELY: 1044 Budapest, Ipari Park utca 2.

Nyitvatartás
Szerviz / Alkatrész Munkanapokon 7.00-17.00
Értékesítés Munkanapokon 8.30-16.30
Bérautó Munkanapokon 8.30-16.30
Hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem.