Kezdőlap / Új jármű / Iveco Daily fülkés alváz

IVECO Daily
fülkés alváz

a nehéz feladatokat is megkönnyíti

A fülke-alvázas IVECO DAILY az Ön üzleti álmai alapja: megengedett össztömege 3,3 tonnától 7,2 tonnáig terjed, tengelytávolsága 3000 és 5100 mm között mozog. Az akár 6190 mm hosszú járművek számos lehetőséget kínálnak, a büféskocsiktól a lakóautókon át a billenőplatós haszonjárművekig.

Az IVECO Daily fülkés alváz bemutatása

Új Iveco Daily fülkés alváz: a nehéz feladatokat is megkönnyíti

Iveco Daily fülkés alváz: természeténél fogva erős, és meglepően könnyű, kényelmes és vezethető.

Az új Iveco Daily fülkés alváz egy teljesen új Iveco Daily: természeténél fogva erős, és meglepően könnyű, kényelmes és vezethető. Az új Iveco Daily fülkés alvázas modell alváz típusú szerkezete sokoldalúságot és hosszú élettartamot biztosít.

A nagyobb terhelhetőség érdekében használt vastagabb alvázkeret lehetővé teszi a tömeg és a teljesítmény optimalizálását mindegyik változat esetében. Az Iveco Daily fülkés alvázverhetetlen az építkezéseken, mozgékony a városban és gyors szállítóeszköz a hosszabb utakon.

Az új felfüggesztési rendszerek növelik teljesítményt, dinamikus gyorsulást tesznek lehetővé, és kisebb a tömegük.

Az új Iveco Daily olyan jármű, amely számára fontos a vállalkozás sikere – 40 kg-mal nagyobb hasznos teherkapacitást, jobban hozzáférhető platókat és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást kínál.

Az Iveco Daily fülkés alváz teljes átalakításon esett keresztül, hogy megfeleljen a könnyű haszongépjárművekkel szemben támasztott követelményeknek – járműveink a robusztus, duplakerekes fülkés modellektől a szimplakerekes furgonokig páratlanul mozgékonyak mind a városban, mind az autópályán.

Egy új koncepció, egy új jármű, egy új IVECO DAILY generáció.


Erő

Az új Iveco Daily teherautók

Az új Iveco Daily teherautó ereje hatékonyságot, megbízhatóságot, teljesítményt és kedvezőbb maradványértéket jelent.

Az új Iveco Daily a legstrapabíróbb és a legtartósabban kiváló teljesítményt nyújtó teherautó.

Erejét a speciális acélból készült, C-szelvényű oldalsó hossztartókból álló hordószerkezet adja – ez egy olyan egyedi vonás, amely a személygépkocsin alapuló járművek fölé emeli az Iveco teherautókat.

Az alváz az Iveco teherautók erejének és modularitásának egyik alappillére. A nagyobb terhelhetőség érdekében használt vastagabb alvázkeret lehetővé teszi a tömeg és a teljesítmény optimalizálását mindegyik változat esetében. A kipufogógáz-utókezelő rendszerek és (a NATURAL POWER változatokban) a CNG-tartályok az oldalsó hossztartók között kaptak helyet, így nincsenek hatással a raktér nagyságára.

Az Iveco Daily a kategóriájában egyetlen olyan teherautó, amelynek össztömege elérheti akár a 7 tonnát, míg teherbírása az akár 4700 kg-ot. A maximális első és hátsó tengelyterhelhetőség is kategóriájának legjobbja.

A típuscsaládra továbbra is jellemző, hogy miközben a fülke- és a járműhossz változatlan marad, a tengelytáv 3000-től akár 4750 mm-ig változhat. Ez lehetővé teszi a korábbi változatoknál használt felépítmények felszerelését az új Iveco teherautókra.

Az új Iveco Daily teherautó szimplakerekes változatai mostantól egy új, 4100 mm-es tengelytávú változattal bővülnek, amely akár négy és fél méteres alvázhosszal is kapható: ezek az átalakításokhoz ideális, például dobozos áruszállítóvá vagy hűtött, illetve szabályozott hőmérsékletű dobozos szállítóvá alakítható teherautók részben az új QUAD-LEAF felfüggesztés-rendszernek köszönhetően első osztályú stabilitást és könnyű kezelhetőséget biztosítanak.

Az új Iveco Daily teherautó ereje hatékonyságot, megbízhatóságot és kedvezőbb maradványértéket jelent. Egyetlen másik teherautó sem veszi fel a versenyt az új Iveco Daily teherbírásával, és egyetlen másik teherautó sem képes ilyen magas szintű teljesítményt nyújtani ilyen hosszú ideig: ez a két tulajdonság biztosítja a magas maradványértéket a használt teherautók piacán.

Az új Iveco Daily furgonok az átalakítók kedvencei, mert ezek a legrobusztusabb és legkönnyebben átalakítható modellek. A szimpla- vagy duplakerekes, szimplafülkés, duplafülkés és fülke nélküli modellek ideális alapot jelentenek a platós, billenőplatós, furgon, lakóautó, minibusz, autómentő, darus teherautó, mobil kosaras emelő stb. modellekre való átalakításhoz.

Ilyen nagy erő birtokában nincs olyan feladat, amellyel ne tudna megbirkózni.


Formaterv

Haszongépjárművek: üdvözöljük az új Iveco Daily világában

Műszaki adatainak és teljesítményének tekintetében egyedülálló a haszongépjárművek szegmensében.

Az új Iveco Daily haszongépjármű egyedi karakterét stílusa is kifejezi.

A könnyű haszongépjárművek szegmensében biztosított egyedülálló műszaki adatai és teljesítménye mellett megjelenése is olyan vonzó, mint egy személyautónak, mégis büszkén hirdeti professzionális, ipari voltát.

Egy teljesen új haszongépjárműről van szóa karosszériaelemek 80%-át újratervezték, ugyanakkor az alvázalapú szerkezet – az IVECO DAILY robusztusságának és tartósságának alapja – megmaradt.

Az új haszongépjármű első része a különféle modulok harmonikus elegye: a szélvédő síkja egy folyamatos szegélyvonallal keretezve kinyúlik egészen az oldalsó ablakokig, ahol a fényszóró/hűtőrács vonalához csatlakozik a tükröknél. A lekerekített motorháztető a motor könnyű elérését biztosító nagyvonalú arányaival a két modul között helyezkedik el. Lejjebb, a lökhárítók a robusztus kerékdob felé kiszélesednek, így az úttartást egy határozott vízszintes motívummal teszik hangsúlyosabbá.

Az új Iveco Daily haszongépjárművek formatervezése és funkciója elválaszthatatlan egymástól. A fényszórókat magasan és hátrébb helyezték el, hogy védve legyenek a kisebb ütésekből eredő sérülésektől. A nagyobb üvegfelületek világosabbá teszik a fülkét, és függőlegesen növelik a látómezőt. Az új Iveco Daily fülkekialakítása javítja a haszongépjármű aerodinamikáját is.

Az új Iveco Daily haszongépjárművek ergonomikus új műszerfala és számos tárolórekesze könnyen elérhető a vezetőülésből (öt zárható rekesz, három DIN-rekesz és három pohártartó, valamint célirányosan tervezett tartók a gyakran használt tárgyak, például telefonok és táblagépek számára).


Sokoldalúság

Fülkés alvázas család: az új Iveco Daily


Az új IVECO DAILY kategóriája legsokoldalúbb járműve

A két különböző architektúra kifejlesztésének, valamint a furgonokhoz és a fülkés alvázakhoz kialakított különböző tengelytávoknak köszönhetően az új IVECO DAILY kategóriája legsokoldalúbb járműve.

Az Iveco Daily család szimplafülkés és duplafülkés alvázakat, fülke nélküli modelleket, furgonokat, duplakabinos furgonokat és minibuszokat is tartalmaz:

A fülkés alvázas Iveco Daily járművek össztömegének tartománya:

A fülkés alvázas Iveco Daily járművek tengelytávjának tartománya:

Az új szimplakerekes, 4100 mm tengelytávú változat megőrizte az Iveco Daily minden jellegzetes tulajdonságát, vezethetősége azonban tovább javult.

A használható alvázhossz tartománya:

Kétféle motor kapható:

Kilenc különféle teljesítményű változat:

Négyféle sebességváltó érhető el, 350–470 Nm nyomatékkal.

15 hátsó hídáttétel áll rendelkezésre, ami lehetővé teszi az Iveco Daily egyedi alkalmazási területekhez igazítását és az üzemanyag-fogyasztás optimalizálását.

Az új Iveco Daily szimplakerekes modelljein a rakodófelület magassága 55 mm-rel csökkent. Az anyagmozgatás elősegítése érdekében az új Iveco Daily modellek hátsó légrugós felfüggesztéssel is felszerelhetők, amely minden változathoz kapható.

A felépítmények, motorok, méretek, tengelytávok és teherbírási kapacitások széles választéka révén az új Iveco Daily 8000 különböző gyári változata közül választhat, és ezek mindegyike végtelen számú módon konfigurálható, a keretszerkezet sokoldalúságának köszönhetően.

Iveco: Egyedülálló fülkés alvázas család.

 

Kapcsolat

LEVANTEX KFT. / Hivatalos IVECO márkaképviselet

TELEFON: 06-1-435-3000
E-MAIL: E-mailt megjelenít
TELEPHELY: 1044 Budapest, Ipari Park utca 2.

Nyitvatartás
Szerviz / Alkatrész Munkanapokon 7.00-17.00
Értékesítés Munkanapokon 8.30-16.30
Bérautó Munkanapokon 8.30-16.30
Hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem.