Kezdőlap / Új jármű / Iveco Daily 4x4

IVECO Daily 4x4

Minden útra, minden feladatra

A DAILY 4×4 volánja mögött immár aligha lehet elérhetetlen úticél. Keressen épp a legkeményebb terepre is megfelelő járművet vagy sokrétű megoldást műutakra és azoktól távol, terepes kialakítású, illetve összkerékhajtású modelljeink széleskörű kínálatából Ön is bizonyosan megtalálja a legmegfelelőbb változatot.

Az IVECO Daily 4x4 kisteherautó bemutatása

Az Iveco Daily család legújabb típusa, a Daily 4 x 4.
A Daily 4 x 4 a könnyű haszongépjárművek kategóriájának kiemelkedő tagja, mivel a hasznos terhelés és terepjáró képesség legjobb kombinációját nyújtja. Minden terepen és mindenféle időjárási viszonyok között - földutakon, nehéz terepen- kiválóan ellátja feladatát.

A Daily 4 x 4 család az alábbi kivitelben rendelhetőek:

A legnagyobb megengedett összgördülő tömeg: 3,5 tonna vagy 5,5 tonna
Rövid és hosszú tengelytávú kivitel, mindkét változathoz
Háromüléses rövid fülkés
Dupla fülkés verzió – amely a sofőrön kívül további 6 személy szállítására képes
Egyedi igények szerint készült felépítményekkel (plató, billenő-plató, doboz, daru, emelőkosár, stb.)

Büszkén állíthatjuk, hogy a Daily 4 x 4 a terepre készült legerősebb, kisteherautó!


Megjelenés

A Daily 4 x 4 megjelenése a Daily 4 x 2 vonalaiból táplálkozik. A kényelem és kialakítás szempontjából bármelyik legújabb, közúti járművel felveszi a versenyt.

A fülkét megemelték az alvázhoz képest, és különleges kapaszkodók és acél fellépők egészítik ki. A felhasznált innovatív anyagok nagyban növelik a jármű használóságát.

Az első lökhárító olyan különleges fémlemezből készül, amelynek speciális felületkezelése jobb ellenállást biztosít az apróbb koccanásokkal és karcolásokkal szemben.

A hátsó a jármű alján elhelyezett aláfutás gátló úgy lett kialakítva, hogy ütközések esetén megvédje a járművet és utasait.

A kiegészítő visszapillantó tükör jobb kilátást biztosít a parkolásnál, a rendszámtábla a jobb láthatóság érdekében a jármű szélére került, míg a pótkeret egy praktikus csörlővel erősítették az alvázra.


Belső tér

Stílus és ergonómia jellemzi a belső kialakítást. Az ülések lehetnek fűtöttek és / vagy rugózottak, hogy a legnehezebb körülmények között is biztosítsák a megfelelő kényelmet.

Ergonómia szempontjából is tökéletes, hiszen minden kapcsoló a sofőr keze ügyében van, a felező fokozatok kapcsolóit pedig úgy helyezték el a padlón, hogy ne akadályozzák a mozgást a fülkében.

Kifejezetten hasznosak a tároló rekeszek, és a rádió vagy tachográf számára kialakított DIN illesztő helyek.

A járműhöz választható CD/ MP3 lejátszására képes rádió, illetve modern műholdas navigációs rendszer is.


Technológia

Motor:

A Daily 4 x 4 szíve a robosztus 176 lóerős, Euro4 motor. A kiváló teljesítmény titka a motor lapos nyomatékgörbéje, amely folyamatosan 400 Nm nyomatékot biztosít az 1250 és 3000 1/min fordulatszám tartományban.

Alapfelszereltségébe beletartozik a változtatható geometriájú turbó, az intercooler és a részecskeszűrővel rendelkező EGR kipufogógáz visszavezető rendszer.

Jellemezői: 2998 cm3 hengerűrtartalmú,4 hengeres, közös nyomócsöves, soros, 16 szelepes, kettős felső vezérműtengelyes motor.
Maximális teljesítmény: 129,4 kW (176 LE)
Legnagyobb nyomaték: 400 Nm

Erőátvitel:

A magas igénybevétel miatt választotta az IVECO az öszkerékmeghajtást, alapfelszereltségként hátsó és középső (az osztóműben elhelyezett) differenciazárral látta el a járműveket. Ez a megoldás számtalan előnyt jelent a felhasználónak: a jármű szabad mozgása kiemelkedően nagy, hosszú rugó utakkal rendelkezik, könnyebben hozzáférhetőek az alkatrészek.

Alvázszerkezet, fékek:

Az alváz magas folyáspontú acélból készült, zárszelvényből gyártott tartók, és csőprofilokból készített keresztmerevítők építik fel.

Az első tárcsafékek, és a hátsó dobfékek tökéletes fékhatást biztosítanak. Az ABS, az 5,5 tonnás típusoknál alapfelszereltség.

Technológia számokban:

Terepszög elől: 51°
Terepszög hátul: 41°
Terhelhetőség :2985 kg -ig.
Kapaszkodó képesség emelkedőn: 45°
Kapaszkodó képesség lejtőn: 45°
Oldaldőlésszög: 40°
Gázlómélység: 660 mm
Felfüggesztés rugóútja: akár 195 mm

Kapcsolat

LEVANTEX KFT. / Hivatalos IVECO márkaképviselet

TELEFON: 06-1-435-3000
E-MAIL: E-mailt megjelenít
TELEPHELY: 1044 Budapest, Ipari Park utca 2.

Nyitvatartás
Szerviz / Alkatrész Munkanapokon 7.00-17.00
Értékesítés Munkanapokon 8.30-16.30
Bérautó Munkanapokon 8.30-16.30
Hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem.