Kezdőlap / Szerviz / Karosszéria

Karosszéria üzem
általános információk

Egy esetleges baleset és az ebből adódó kellemetlenségek, amelyek a fuvarkiesésből, a biztosítási ügyintézésből valamint a javítási költségekből adódnak nagy terhet rónak minden tehergépkocsi tulajdonosra.

A Levantex Kft. célja az, hogy ilyen esetben is ügyfelei gyors segítségére siessen és a gépkocsi biztosítási ügyintézésnek átvállalásával a sérült gépkocsi telephelyünkre szállításától egészen a kijavított és elkészült gépkocsi átadásáig, valamint a kárrendezés befejezéséig teljes körű szolgáltatáscsomagot nyújtsunk ügyfeleinknek, amellyel a gyors és szakszerű javítás mellett a minimálisra csökkenthető az állásidő és a fuvarkiesés

Szervizünk különálló karosszériaüzemmel rendelkezik, ahol több éves szakmai gyakorlattal és típusismerettel valamint állandó naprakész új ismeretekkel állunk ügyfeleink rendelkezésre.

Társaságunk szerződéses kapcsolattal rendelkezik minden meghatározó Magyarországon működő biztosítótársasággal, valamint kárrendező irodával. Kapcsolatrendszerünk segítségével vállaljuk a külföldön káresemény szenvedett gépkocsik magyarországi kárrendezését is.

Kiemelt partnereink:

Karosszériaüzemünk szolgáltatásai:

Kapcsolat

LEVANTEX KFT. / Hivatalos IVECO márkaképviselet

TELEFON: 06-1-435-3000
E-MAIL: E-mailt megjelenít
TELEPHELY: 1044 Budapest, Ipari Park utca 2.

Nyitvatartás
Szerviz / Alkatrész Munkanapokon 7.00-17.00
Értékesítés Munkanapokon 8.30-16.30
Bérautó Munkanapokon 8.30-16.30
Hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem.