Kezdőlap / Szerviz / Iveco szerviz

Iveco teherautó
szerviz

szakértelem és tapasztalat

A legkorszerűbb IVECO diagnosztikai és szervizberendezésekkel felszerelve várjuk Önt járműve teljes körű garanciális és garancián túli javításának, kötelező és egyéb karbantartásának elvégzésére. 18 állásos szervizünk külön diagnosztikai, vizsga és kézi mosó sorral, valamint karosszériaüzemmel és fődarab felújító műhellyel rendelkezik.

A Levantex Kft. kiemelt célkitűzése, hogy szervizszolgáltatásait magas színvonalon biztosítsa minden meglévő és leendő partnere számára.

A célkitűzés teljesítésében segít az IVECO által auditált 18 állásos szervizünk, amely külön diagnosztikai, vizsga és kézi mosó sorral valamint külön karosszériaüzemmel és fődarab felújító műhellyel rendelkezik. Szervizünk a legkorszerűbb IVECO diagnosztikai és szervizberendezésekkel van felszerelve.

A szervizben és az ügyfélszolgálaton dolgozó kollégáink IVECO-s tapasztalata és folyamatos képzése biztosítja a gyors, pontos és becsületes javítást napi két műszakban reggel 7 órától egészen délután 5 óráig, valamint Assistance szolgálatunkon keresztül a nap 24 órájában.

Nagy alkatrész raktárkészlettel, illetve 24 órás alkatrész szállítási szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Szerviz szolgáltatásaink

Kapcsolat

LEVANTEX KFT. / Hivatalos IVECO márkaképviselet

TELEFON: 06-1-435-3000
E-MAIL: E-mailt megjelenít
TELEPHELY: 1044 Budapest, Ipari Park utca 2.

Nyitvatartás
Szerviz / Alkatrész Munkanapokon 7.00-17.00
Értékesítés Munkanapokon 8.30-16.30
Bérautó Munkanapokon 8.30-16.30
Hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem.