Kezdőlap / Prémium használt / Általános információk

használt IVECO
teherautók

prémium minőség, kockázatok nélkül

Kiváló műszaki állapotú, rejtett hibáktól mentes használt IVECO teherautók az Ön igényeihez szabva, kedvező áron, kockázatok nélkül!

Használt IVECO teherautó vásárlásán gondolkodik?

Segítünk megtalálni az Önnek megfelelő járművet! Segítünk a valóban kockázatmentes használt teherautó beszerzésben! Húsz éve foglalkozunk új és használt IVECO teherautó adásvétellel, így garantáljuk, hogy Ön csak műszakilag megfelelő járművet fog vásárolni tőlünk. Telephelyünkön történő átadással, a beszerzés teljes folyamatát megoldjuk. Célunk, hogy a következő használt IVECO járművénél is bennünket keressen.

A következő módon tudunk Önnek segíteni használt IVECO gépjármű beszerzésében:

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és mondja el, hogy milyen használt IVECO teherautóra van szüksége:

Ezt követően az aktuális piaci kínálatból keresünk Önnek használt IVECO tehergépjárművet és árajánlatot adunk.  Megbízható, főleg németországi partnereinktől vásároljuk a fiatal, jó műszaki állapotban lévő teherautókat. Hivatalos IVECO márkakereskedésként hozzáférünk minden gyári adatbázishoz, rendelkezünk minden gyári céleszközzel, melyekkel az autók legrejtettebb titkait is fel tudjuk deríteni, és ki tudjuk szűrni az átveréseket, a nem reális futásteljesítményt és a rejtett műszaki problémákat.

Amint sikerül megtalálni az Önnek megfelelő használt IVECO járművet, szerződést kötünk az addig ismert adatok és részletek alapján. Az előleg megérkezését követően kollégánk megkezdi a kiválasztott IVECO tehergépjármű biztonságos beszállítását.

Személyesen, IVECO célszerszámok (pl. gyári diagnosztikai komputer, endoszkóp, szerviz adatbázis) alkalmazásával megbizonyosodunk róla, hogy a kiválasztott használt IVECO tehergépjármű valóban megfelel ügyfelünk kívánságának és elvárásainak.

Nagy előnyünk még, hogy a többi piaci szereplővel szemben, nem vagyunk eladási kényszerben. Csak abban az esetben kötünk üzletet, amennyiben valóban megtaláltuk az Önnek megfelelő járművet.

A használt teherautók átlagos eladási ára: 5 millió Ft-tól.

Várjuk megtisztelő jelentkezését!

Kérjük, tekintsen meg néhány példát ügyfeleinknek korábban értékesített használt IVECO járműveinkről:
Kapcsolat

LEVANTEX KFT. / Hivatalos IVECO márkaképviselet

TELEFON: 06-1-435-3000
E-MAIL: E-mailt megjelenít
TELEPHELY: 1044 Budapest, Ipari Park utca 2.

Nyitvatartás
Szerviz / Alkatrész Munkanapokon 7.00-17.00
Értékesítés Munkanapokon 8.30-16.30
Bérautó Munkanapokon 8.30-16.30
Hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem.