Kezdőlap / Akciók / Gyárilag felújított eredeti IVECO alkatrészek akár 50% megtakarítással

Hírek / Akciók

Gyárilag felújított eredeti IVECO alkatrészek akár 50% megtakarítással

Gyárilag felújított eredeti IVECO alkatrészeket kínálunk az újak legfrissebb műszaki jellemzőivel, de lényegesen kedvezőbb áron.

A REMAN névre hallgató, gyárilag felújított alkatrészcsalád minőségében és tartósságában ugyanúgy megbízhat, mint ha újakat venne. Ennek hátterében az áll, hogy a gyárban felújított termékek ugyanazokat a szigorú követelményeket és teszteket teljesítik, mint az új alkatrészek. A különbség mindösszesen az árban jelentkezik, akár 50 százalékkal is kedvezőbben szerezhet be egy REMAN alkatrészt.

REMAN CSEREALKATRÉSZEK

A REMAN jelenti a legjobb választást az idősebb járművek számára a felújított alkatrészek kínálatával.

Az alkotóelemeket felújítják, vagy új alkatrészekkel helyettesítik. Az újraértékesíthető alkatrészeket gondosan megtisztítják, hatékonyságukat pedig szívvel-lélekkel megvizsgálják, hogy garantálni lehessen az optimális minőséget.

LEHELJEN ÚJ ÉLETET A JÁRMŰVÉBE!

Ha Ön a REMAN termékek mellett dönt, akkor teljes mértékig biztos lehet abban, hogy a járművébe épített alkatrészek ugyanolyan hatékonyan működnek majd, mint a vadonatújak.

MIÉRT A REMAN?

Megfizethető: a REMAN termékekkel Ön pénzt takaríthat meg az új cserealkatrészekkel szemben, és csökkentheti járműve állásidejét, mivel a felújított alkatrészek, mint alternatívák, gyorsan beszerelhetők a javítás során.

Minőséggarancia: minden REMAN alkatrészt szigorú műszaki szabványokkal összhangban álló, gondosan ellenőrzött folyamat során újítanak fel, hogy ugyanúgy teljesítsenek, mint új korukban. A legtöbb termék ISO/TS-16949 tanúsítással rendelkező beszállítóktól származik és alapesetben 12 hónap garanciát kínál.

Környezetkímélő: a REMAN termékek a környezetet is kímélik, mivel egy minden fázisában fenntartható felújítási folyamat eredményeként születnek meg.

A REMAN termékek között megtalálhatók többek között:

Minden REMAN alkatrészre 12 hónap garanciát vállalunk, míg a REMAN motorokra és sebességváltókra 24 hónapot.*
* REMAN motorok 2016. januári és REMAN sebességváltók 2017. júliusi gyártási dátumtól.

Az alkatrészek szállítási ideje: 1-5 munkanap.
Megfelelő műszaki állapotú cseredarab biztosítása szükséges.

A program további feltételeiért, valamint az elérhető alkatrészek listájáért forduljon munkatársainkhoz!További Hírek / Akciók 
Kapcsolat

LEVANTEX KFT. / Hivatalos IVECO márkaképviselet

TELEFON: 06-1-435-3000
E-MAIL: E-mailt megjelenít
TELEPHELY: 1044 Budapest, Ipari Park utca 2.

Nyitvatartás
Szerviz / Alkatrész Munkanapokon 7.00-17.00
Értékesítés Munkanapokon 8.30-16.30
Bérautó Munkanapokon 8.30-16.30
Hírlevél feliratkozás
Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem.