magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

általános információk

Levantex Non-Stop Assistance Szolgáltatás

Belföldi Assistance Szolgáltatás

A Levantex Kft. az országúti segítségnyújtás egyedülállóan rugalmas formáját kínálja az Ön számára a nap 24 órájában. A segélykérő telefonon keresztül egy olyan képzett csapat áll az Ön rendelkezésére, akik több éves szakmai és Assistance tapasztalatukkal képesek a hiba gyors telefonon történő diagnosztizálására majd a javításhoz szükséges alkatrészekkel és az IVECO gyár által felszerelt országúti mentőautóval a hiba helyszínen történő elhárítására.

Amennyiben a helyszíni javítás műszakilag nem lehetséges, úgy gondoskodunk a hibás tehergépkocsi szervizünkbe szállításáról és mihamarabbi javításáról, továbbá szükség esetén akár bérautóval is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Az Ön feladata a szállítási feladatok teljesítése a Levantex Assistance szolgálaté, pedig az, hogy bármi is történik gépkocsijával, segítsen ebben!

A Levantex Assistance Szolgálat elérhetőségei:

Munkanapokon 07 - 17 óráig +36-1-435-3003 vagy +36-20-313-4060
Munkanapokon 17 - 07 óráig+36-20-313-4060
Ünnepnapokon, munkaszüneti napokon,
valamint hétvégén 00 - 24 óráig
+36-20-313-4060

Az assistance szolgáltatás költségeiről és a részletekről kérjük, érdeklődjön a megadott telefonszámokon, kollégáinknál!

Nemzetközi Assistance Szolgáltatás

Az IVECO Spa. nemzetközi assistance szolgálatának magyarországi megbízottja a Europe Net nemzetközi segélyszolgálat magyar szervezete a Service 0-24 Austria. A segélyszolgálat több éves nemzetközi tapasztalatának valamint a legmodernebb kommunikációs technikával dolgozó segélyhívó központnak köszönhetően nagy hatékonysággal végzi a külföldön, meghibásodott gépkocsik assistance szolgáltatását.

Az Európa bármely pontjáról hívható segélyszolgálat elérhetősége:

+36-1-439-0102

Ezen a telefonszámon, több nyelven beszélő koordinátorok jelentkeznek. Az ő feladatuk partnereiken keresztül megszervezni, hogy külföldi IVECO márkaszervizek a legrövidebb időn belül - ha ez lehetséges - a helyszínen megjavítsák a járművet, vagy elvontassák a legközelebbi IVECO szervizbe.

A nemzetközi assistance szolgáltatás és javítás költségét az adott országban érvényes szabályok szerint kell fizetni, a Service 24 Austria díjat számít fel a mentés szervezéséért.

X

Visszajelzés

=