magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

információk álláskeresőknek

Köszönjük, hogy érdeklődik álláslehetőségeink iránt! A Levantex Kft-nél kezdetektől fogva nagy hangsúlyt helyeztünk kollégáink kiválasztására, hiszen tudjuk, hogy sikerünk munkatársaink emberi tulajdonságaiban és szakmai képességében rejlik.

Amennyiben szeretne velünk dolgozni, kérjük, küldje el pályázati anyagát nekünk:

Jelentkezés

1. Jelentkezés konkrét állásra

Állásaink menüpont alatt megtalálja az aktuális lehetőségeket. A beérkező anyagokat minden esetben átolvassuk, és a lehető leggyorsabban válaszolunk rájuk. Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy feltünteti, melyik állás iránt érdeklődik. Kérésére bármikor szívesen adunk tájékoztatást Önnek a felvételi folyamat alakulásáról. Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk azt tovább.

2. Jelentkezés adatbázisba

Amennyiben nem talál érdeklődésének megfelelő pozíciót, természetesen lehetősége van pályázati anyagát adatbázisunk számára is elküldeni. Új állás kiírásakor elsőször innen keresünk jelölteket, akiknek szakmai tapasztalata egyezik a pozíció támasztotta követelményekkel. Jelentkezési anyagát tizenkét hónapig tároljuk. Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk azt tovább.

Email: E-mailt megjelenít
Fax: 00-36 1 2302983

Állásinterjú

Az állás szakmai követelményeinek megfelelő pályázóval telefonon időpontot egyeztetünk. Ezt követi egy elbeszélgetés (esetleg írásbeli személyiségteszttel kiegészítve), amelyen az adott terület szakmai vezetője és a személyügyi vezető vesz részt. A döntés az interjún tett benyomás és a teszten elért eredmény alapján születik meg. Nem számít a pályázó neme, kora, származása, vallása, politikai nézete vagy családi állapota. Minden esetben telefonon visszajelzést adunk az elért eredményről.

Ezt követően az alkalmas jelöltet megkérjük, hogy fáradjon be ügyvezető igazgatónkhoz, ahol a bértárgyalás eredményétől függően munkaszerződést ajánlunk fel.

X

Visszajelzés

=