magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

Iveco Stralis Hi-Way - Kamion, nyergesvontató - Modell

Az „Az év haszongépjárműve 2013” címmel büszkélkedő Iveco Stralis Hi-Way megoldás a ma és holnap szállítási feladataira: az egyetlen a kategóriájában, mely a költségek ellenőrzéséhez és csökkentéséhez a funkciók széles skáláját kínálja.

A Hi-Way fejlesztése során az Iveco kiemelt figyelmet fordított a teljes birtoklási költség (total cost of ownership, TCO) csökkentésére: az Iveco Stralis Hi-Way alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást és karbantartási költségeket, fokozott megbízhatóságot és minőséget, még jobb ergonómiát és vezetői komfortot, valamint optimalizált üzemeltetési felügyeletet biztosít. A nemzetközi útvonalakon használt nehézkategóriás gépjárművek esetén a különböző tényezők eltérő arányban határozzák meg a költségeket: a sofőr költségek 33%-ban, a befektetés értéke 8%-ban, a jármű karbantartása és javítása 5%-ban, az üzemanyag-fogyasztás 36%-ban, az útdíjak és adók 18%-ban befolyásolják azokat. Az Iveco Stralis Hi-Way az egyes költségelemek csökkentésével akár 4%-os birtoklási költség csökkenést is eredményezhet a nemzetközi feladatok teljesítése során, feltéve, hogy egy nyerges vontatós Iveco Stralis Hi-Way négy év alatt évente átlagosan 130.000 kilométert tesz meg.

Az egyedülálló HI-eSCR utókezelő technológia, az FPT Industrial által tervezett és szabadalmaztatott katalitikus redukciós rendszer révén az Iveco Stralis Hi-Way az egyetlen olyan nehézgépjármű a piacon, amely kipufogógáz-visszavezetés (EGR) nélkül teljesíti az Euro VI kibocsátási határértékeket.

Az Iveco Stralis Hi-Way új, korszerű integrált telematikai szolgáltatásokat, továbbfejlesztett ügyfélszolgálati eszközöket és az elérhető legkorszerűbb menetbiztonsági felszereléseket kínálja, például fékasszisztens funkcióval ellátott EBS rendszert, sávelhagyásra figyelmeztető rendszert, ESP rendszert, visszagurulás-gátlót, adaptív sebességtartó automatikát, nappali menetfényt, valamint új fáradtság figyelő (Driver Attention Support) funkcióval ellátott fedélzeti kommunikációs és informatikai rendszert.

Az Iveco Stralis Hi-Way egyedülálló IVECONNECT rendszere egyszerű és integrált módon teszi lehetővé az információs és szórakoztató rendszerek, a navigáció, a vezetéstámogató eszközök és a korszerű flottakezelési szolgáltatások kezelését.

A vezetési teljesítmény növeléséhez az Iveco Stralis Hi-Way a szolgáltatások eddig is rendkívül széles választékát új eszközzel bővíti. Az egyedülálló vezetési stílus értékelő (Driving Style Evaluation) funkció lehetővé teszi a sofőr számára vezetéstechnikájának valós idejű korrigálását. A DSE rendszer egy az Iveco által kifejlesztett algoritmus segítségével dolgozza fel a motor, a jármű és a GPS által szolgáltatott adatokat, és valós időben ad visszajelzést a vezetési stílusra, valamint javaslatot az üzemanyag-fogyasztás csökkentésére.

Ráadásul, ha a jármű kapcsolódik az IVECONNECT FLEET rendszerre, a program segítségével a flottamenedzser távolról értékelheti minden egyes sofőr teljesítményét.

Az Iveco Stralis Hi-Way nehézgépjárművek a gyártási minőség legszigorúbb szabványainak megfelelően készülnek. Az új Iveco Stralis Hi-Way járműgeneráció kiterjedt minőségi és megbízhatósági vizsgálatokon esett át. Több mint 6 millió kilométernyi tartóssági vizsgálat és több mint 11 millió kilométernyi valós vezetési próba előzte meg az Iveco Stralis Hi-Way modell bemutatkozását.

X

Visszajelzés

=