magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

IVECO Eurocargo teherautó - Történelem

Egy sikeres középkategóriás jármű története


IVECO Eurocargo teherautó: Egy kiváló hagyomány, félmillió ügyfél.

Kategóriájának etalonjává vált az évek során a nagy sikerű, közel 500 000 elégedett ügyfelet szerző IVECO Eurocargo teherautó.

Az új IVECO Eurocargo méltó utódja a szegmens történelmét megíró típusok hosszú sorának. 

Ezek közül néhány még az IVECO alapítását is megelőzte, hiszen az OM Lupetto típust 1959-ben mutatták be – és gyorsan Olaszország háború utáni növekedésének jelképévé vált.

A Lupetto 1977-ben átadta a stafétát az IVECO Zeta családnak, amely átfogó megoldást kínált a 2500 és 6500 kilogramm össztömeg közötti könnyű és közepes szállítási feladatokra.

A szegmensben 1987-ben következett be fordulat az első turbófeltöltéses motor bemutatásával. A terméket a következő szlogennel mutatták be: „Turbo Zeta. A legjobb, továbbfejlesztve”.

Néhány évvel később megérkezett az IVECO Eurocargo: 1991-et írtunk, és az új teherautó valóban forradalmasította a kategóriát. A kiváló minőségnek és az alkatrészek nagymértékű szabványosításának köszönhetően több mint 500 verziót kínált, így lefedett minden elképzelhető szállítási igényt. Ez a szám mostanra több mint hússzorosára nőtt.

Bemutatásakor az IVECO Eurocargo teherautó elnyerte az 1992-es Év tehergépkocsija címet, a sajtóban kapott számos díj közül az elsőt.

Az IVECO Eurocargo járműveket jelenleg az IVECO teljesen felújított bresciai üzemében építik.

X

Visszajelzés

=