magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

IVECO Eurocargo teherautó - Telematika

Maradjon kapcsolatban menet közben is

IVECO UTP (Unified Telematics Platform, azaz egységes telematikai platform)

A rendkívül gyorsan fejlődő informatikai eszközök korában a táblagépek, a navigációs rendszerek és az okostelefonok rendkívül gyorsan változnak, egyre rövidebb a termékek életciklusa. Ráadásul a mobileszközök megjelenésének és funkcionalitásának személyre szabhatósága is egyre fontosabbá válik. Éppen ezért az új IVECO Eurocargo teherautó nem egy speciális interfészt kínál az összeköttetésre, hanem úgy alakították ki, hogy könnyedén és problémamentesen csatolható legyen hozzá a vezető által használni kívánt eszköz.

Az IVECO Eurocargo műszerfalán a tervezők kialakítottak egy helyet, ahová a mobileszköz tartója rögzíthető. Közvetlenül emellett két darab 5 voltos USB-csatlakozó is található az eszköz áramellátásának biztosítására.

Menet közben is összeköttetésben maradni azt jelenti, hogy a világgal való kommunikáció soha nem szakad meg. A modern mérce szerint ez a termelékenység egyik alapfeltétele, s így az IVECO Eurocargo felkínálja ezt tulajdonosának.

Az opcionálisan elérhető IVECO UTP (Unified Telematics Platform, azaz egységes telematikai platform) telematikai modulnak köszönhetően az új IVECO Eurocargo teherautó felkészült a különböző telematikai szolgáltatók rendszereinek fogadására:

  • alap telematikai szolgáltatások (GPS pozicionálás, földrajzi határzónák /geofence/, üzemidő-számláló, tachográf-, fogyasztási- és a vezetési teljesítményre vonatkozó adatok továbbítása)
  • személyre szabott telematikai szolgáltatások (fuvarkezelés, közlekedési információk, üzenetek, vezetési teljesítmény javítását célzó tanácsok)

X

Visszajelzés

=