magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

IVECO Eurocargo teherautó - Takarékosság

Új IVECO Eurocargo teherautó: takarékos és erőteljes


Akár nyolc százalékkal kisebb üzemanyag-fogyasztás

Az új IVECO Eurocargo teherautó újabb lépés a hatékonyság fokozásának útján. A Tector 5 és Tector 7 motorok legújabb nemzedékében rendkívül kis viszkozitású motorolajat használunk, amely csökkenti a belső súrlódást, növeli az égésfolyamat hatékonyságát és meghosszabbítja az olajcsere-intervallumokat.

Emellett az IVECO Eurocargo összes motorváltozata esetében célzott műszaki optimalizációkat végeztek a mérnökök. Ezek különösen fontosak a csúcsforgalmi időszakban esedékes feladatok során, ahol a versenyképesség az üzemeltetési költségeken múlik, az IVECO Eurocargo igazán itt mutatja meg erősségeit:

  • Elektronikusan szabályozott elektromágneses kapcsolású, kétfokozatú ventilátor, amelyet a hatékonyság érdekében és a hűtési igények szerint kapcsol ki- és be a rendszer.
  • ECOROLL funkció, amely szériafelszereltség a 12 fokozatú automatizált sebességváltó esetén. Ez kihasználja a teherautó lendületét például lejtőn lefelé haladva és automatikusan üresbe kapcsolja a váltót, így a motorfékhatás nem lassítja a járművet. Egy bizonyos minimális sebesség elérésekor a megfelelő fokozatot kiválasztva a hajtásláncot ismét zárja a rendszer. A mozgási energia hatékony kihasználásával hatékonyan csökkenthető az IVECO Eurocargo üzemanyag-fogyasztása.
  • Az ECOSWITCH kapcsoló (elérhető minden 6 és 12 fokozatú automatizált sebességváltóval) a fokozatváltási stratégiát és a motorvezérlést optimalizáltan a maximális hatékonyságot biztosító beállításra módosítja. Az IVECO Eurocargo vezetője a kapcsolóval aktiválhatja ezt a funkciót, az EcoSwitch 85 kilométer/órára állítja a sebességhatárolót, kikapcsolja a kick-down funkciót és ilyenkor csak automatikus üzemmódban működik a váltó, nem engedélyezi a manuális fokozatváltásokat.

Az új megoldásoknak (és az új, kis viszkozitású, szintetikus hátsótengely-olaj alkalmazásának) köszönhetően az új IVECO Eurocargo teherautó gázolaj-fogyasztása akár nyolc százalékkal kisebb a városi elosztófuvarozás során.

X

Visszajelzés

=