magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

IVECO Eurocargo teherautó - Sokoldalúság

IVECO Eurocargo: Hatékony partner bármilyen feladatra

Három különböző típusú fülkéjével az új IVECO Eurocargo teherautó minden feladatra alkalmas

Az elosztófuvarozástól az építőiparig, a hűtött áruktól a kommunális feladatokig:
Az új IVECO Eurocargo teherautó a legsokoldalúbb jármű kategóriájában – s egyúttal a legkönnyebben felépítményezhető is. A nagy szakítószilárdságú acélból készülő alvázra 4265 és 10175 milliméter közötti hosszúságú felépítmény építhető. A párhuzamos hossztartókat alkalmazó alvázat a teljes hosszon keresztmerevítők erősítik, az alváz kialakítása egyszerűsíti és így olcsóbbá teszi a felépítményezést.

Az új IVECO Eurocargo három különböző fülketípust kínál, amelyek az adott feladathoz szabva kínálnak maximális komfortot.

  • nappali fülke képviseli a legjobb egyensúlyt a teljes járműhossz és a felépítmény hossza tekintetében, s különösen alkalmas a mindennapos városi munkára és az elosztófuvarozásra.
  • hálófülke elérhető normál vagy magas tetővel, az éjszakai szállást biztosító kabinban egy vagy két ágy kaphat helyet. Két megvilágított (kívülről és belülről egyaránt hozzáférhető) tároló nyújt 260 liternyi plusz tárolókapacitást táskák vagy szerszámok részére. A külső fedél távirányítással is nyitható.
  • duplafülkét (normál tetőmagassággal) az egész legénység, valamint felszerelésük és szerszámaik szállítására tervezték: a vezető mellett hat személynek kínál ülőhelyet, s különösen alkalmas építőipari alkalmazásra vagy kommunális feladatokra.

Összességében az új IVECO Eurocargo 11 000 különböző gyári változatban rendelhető, ennyiféleképpen specifikálható a következő jellemzők alapján: két különböző hajtásképlet, 14 össztömeg és hét teljesítményszint, 12 sebességváltó, 15 tengelytávolság, valamint három különböző fülketípus két tetőmagassággal – mindez a felfüggesztések, hídáttételek, tengelyek és mellékhajtások széles választéka mellett.

X

Visszajelzés

=