magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

IVECO Eurocargo teherautó - Kényelem

Kényelmes, mozgó iroda


Az IVECO Eurocargo újradefiniálja a kényelem és az ergonómia fogalmait

Az új IVECO Eurocargo teherautó fülkéjében az ergonómia és a kényelem a fontossági sorrendben az első helyen állnak. A kormánykerék gombjai segítségével mindig biztonságosan használhatja a járművezető a rádiót vagy a telefon kihangosítót. Az Eurocargo vezetője új, még ergonomikusabb kezelőszervekkel vezérelheti a légkondicionálót, a világítóberendezéseket és az automatizált vagy automatikus sebességváltót. Az IVECO Eurocargo teherautóban mindennek megvan a saját helye, kartávolságon belül: a fülkében még több a rakodóhely a tárgyak és a dokumentumok számára, speciális rekeszek várják a kártyákat a középkonzolon, a hátfalon pedig még egy sínes fogas is található – így mindig rendezett maradhat a kellemes légkört biztosító fülke.

Az új IVECO Eurocargo teherautó vezetőoldali konzoljában két praktikus palack- és pohártartó, valamint egy 12 voltos csatlakozó kapott helyet, opcionálisan pedig akár sűrítettlevegő-csatlakozó is rendelhető.

Az új IVECO Eurocargo egy teljes értékű mozgó iroda. A Mobil iroda nevű új tárolóegység 20 literes kapacitással bír, így a mindennapos tárgyak mellett egy laptop vagy táblagép is könnyedén elfér benne. LED-technikájú olvasólámpával és oldalsó tárolózsebekkel is rendelkezik újságok számára, valamint az elektronikus eszközök töltéséhez két USB-csatlakozóval. Ráadásul a felső szintjét felnyitva hasznos és kényelmes munkafelület alakítható ki a vezetőülésről közvetlenül elérhető helyen.

Az igényes hátfal- és mennyezetkárpitok, valamint a vezető- és utasülések színei kellemes környezetet teremtenek. Kívánságra az IVECO Eurocargo egy új, kiemelkedő kényelmet nyújtó, légrugózású vezetőüléssel is rendelhető. Ez amellett, hogy számos állítási lehetőséget, jobb oldali kartámaszt és ülésfűtést is kínál, még szellőztethető ülőlappal is rendelkezik. Az új IVECO Eurocargo teherautó minden szempontból gondoskodik a vezető tökéletes kényelméről.

Ezenkívül az optimalizált, alacsony motorsátor és az egyenes kialakítású műszerfal jóvoltából az IVECO Eurocargo fülkéje könnyű átjárhatóságot kínál, a vezető ugyanolyan kényelmesen kiszállhat akár a bal, akár a jobb oldalon is – így ideális bármilyen városi feladatra.

X

Visszajelzés

=