magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

IVECO Eurocargo teherautó - IVECO Hi-SCR

IVECO Eurocargo: Regenerálás? Köszönöm, nem!


Hi-SCR rendszer a fenntartási költségeket és a saját tömeget is csökkenti

Az új IVECO Eurocargo teherautó kategóriája egyetlen Euro VI minősítésű járműve, amely egyetlen kipufogógáz-utánkezelő rendszert alkalmaz, amely teljes egészében mellőzi a kipufogógáz-visszavezetést: ez a passzív részecskeszűrős Hi-SCR rendszer, az IVECO exkluzív rendszere.

Ez az innovatív és egyedülálló megoldás egyszerű, könnyű és hatékony kipufogógáz-utánkezelő rendszert eredményez az új IVECO Eurocargo járműnél:

A Hi-SCR rendszer:

  • Nem igényel túldimenzionált, rendkívül bonyolult hűtőrendszert (és így nem kellett módosítani az Eurocargo szerkezetét).
  • Egyszerűbb és kevesebb alkatrészből áll.
  • Lényegesen kisebb a tömege a kipufogógáz-visszavezetéses (EGR+SCR) megoldásnál.
  • Az EGR+SCR rendszereknél kisebb üzemanyag-fogyasztást tesz lehetővé.

A szabadalmaztatott Hi-SCR rendszer a károsanyag-kibocsátás szabályzása során elegendően magas égéshőt biztosít, ami minimalizálja a koromrészecskék arányát. Így a részecskeszűrőben csupán minimális mennyiségű részecske rakódik le, így nincs szükség aktív regenerációra. A kevés megmaradó részecskét a folyamatos passzív regeneráció során semlegesíti a rendszer. Ezzel a kényszerített, aktív regenerációval járó korlátozások így egyáltalán nem szűkítik az IVECO Eurocargo teherautó használhatóságát.

A Hi-SCR így egy alapvető előnyt kínál az ügyfél számára az IVECO Eurocargo használata során. A jelentősen megnövelt megbízhatóság mellett, illetve a még városi forgalomban is korlátozások nélküli használhatóság mellett, a Hi-SCR rendszer jóvoltából az IVECO Eurocargo teherautó korlátozás nélkül behajthat az érzékeny területekre, így például repülőterekre, parkolóházakba, természetvédelmi területekre és alagutakba, ahol az aktív regeneráció okozta magas hőmérséklet egyébként veszélyt jelentene.

X

Visszajelzés

=