magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

Iveco Daily furgon, kisteherautó - Kezelhetőség

Iveco Daily furgon: egyensúly és vezethetőség


A legmozgékonyabb és legrobusztusabb Iveco furgon

Az új Iveco Daily furgon még a B-kategóriás jogosítvánnyal rendelkező, a személyautókhoz szokott vezetők számára is könnyen vezethető és kezelhető.

A hosszabb tengelytávokat és rövidebb túlnyúlásokat biztosító új felépítés javítja az Iveco Daily furgon egyensúlyát és kezelhetőségét, anélkül, hogy ez kárára válna a jármű kiváló mozgékonyságának szűk területeken. Az Iveco furgonok padkától padkáig 11,9 m-es fordulóköre a kategóriában elért legjobb érték.

Az Iveco Daily furgonok az új QUAD-LEAF első felfüggesztési rendszerrel vannak felszerelve, amely javítja a kezelhetőséget, a kényelmet és a dinamikát, és még teljes terhelés mellett is maximális stabilitást garantál a hirtelen irányváltásoknál.

A mindegyik 3,5 t alatti tömegű Iveco Daily furgon alapfelszereltségéhez tartozó új felfüggesztés egy négyszögletes elrendezésű kettős keresztlengőkaros és laprugós rendszeren alapul, amelyet teljesen újraterveztek, és pontosan kiszámított szögeivel javítja a jármű kinematikai tulajdonságait. Számos kulcsfontosságú elemet – mint például a motortartót magában foglaló kereszttartót – átterveztek a szilárdság növelése és a teljes tömeg csökkentése érdekében.

Az új Iveco Daily furgonok QUAD-LEAF felfüggesztése biztosítja a járművek maximális irányíthatóságát, egyedülálló strapabírását és kiemelkedő teljesítményét (szabványos maximális terhelhetősége 1900 kg).

A 3,5 tonnát meghaladó Iveco furgonok alapfelszereltségének része a QUAD-TOR felfüggesztés, amely a laprugók helyett torziós rugókat használ, és a tengelyterhelést akár 2500 kg-ig (az 5 tonnát nem meghaladó modellek esetén 2100 kg-ig) képes növelni. Minden, különösen nagy terheléssel együtt járó feladatokra használt Iveco Daily furgonhoz külön QUAD-TOR felfüggesztés is rendelhető.

Az új szimplakerekes platós Iveco Daily furgonok új hátsófelfüggesztés-geometriával rendelkeznek, amelyet a túlkormányzás minimálisra csökkentése, valamint a plató magasságának (-55 mm) és a jármű menetkész tömegének (-8 kg) csökkentése érdekében kalibráltak át. Az Iveco furgonok rakodási magassága a hátsókerék-meghajtású furgonok közül a legalacsonyabb (az alapfelszereltség részét képező hátulsó fellépőnek is köszönhetően). Az Iveco Daily furgonok légrugós felfüggesztéssel is elláthatók, amely növeli a sofőr kényelmét, és megkönnyíti a szállítási feladatokat.

X

Visszajelzés

=