magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

Iveco Daily furgon, kisteherautó - Kényelem

Új furgonok: Iveco Daily


Új furgonok: a biztonság alapfelszereltség.

Az új IVECO DAILY furgon a vezetési pozíció és a kényelem szempontjából egy kiváló személyautóval vetekszik.

  • Új furgonok: új vezetőülés (a H-pont 15 mm-rel csökkent), új kormánykerék (20 mm-rel kisebb és 7 fokkal jobban közelít a függőlegeshez) és új szélvédő (40 mm-rel nagyobb üveg, 4 fokkal nagyobb látómező).
  • Új furgonok: a műszerfalat teljesen áttervezték, hogy a sofőr könnyebben kezelhesse a kezelőszerveket, és a vezetőülés pozíciója is ideális maradhasson.
  • Új furgonok: a kategóriavezető ergonómiai megoldásokat jobb hangszigetelés és hatékonyabb klímaberendezés (kézi és automatikus) egészíti ki.

Az új Iveco Daily furgon vezethetősége jelentősen javult.

  • Új furgonok: az új, megnövelt tengelytávok kitűnő úttartást és vezetési kényelmet biztosítanak bármilyen terhelési viszonyok között (különösen az autópályákon).
  • Új furgonok: az új felfüggesztési rendszerek javítják a jármű úttartását és általános egyensúlyát, minimálisra csökkentve a rázkódást és dőlést még nagy sebességnél és a hirtelen manővereknél is.
  • Az ESP alapfelszerelés az összes változat esetében, és egyéb elektronikus biztonsági rendszerek (mint például a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer) is rendelhetők.
  • Az új furgonok az infotelematikai berendezések új termékcsaládjával is fel vannak szerelve, amelyek között megtalálható három különböző szintű hangrendszer, valamint egy navigációs rendszer kimondottan a haszongépjárművek számára kialakított útvonalakkal.
X

Visszajelzés

=