magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

Iveco Daily furgon, kisteherautó - Járműtörténet


Az új Iveco Daily története

1978-tól napjainkig: természeténél fogva erős.

Az Iveco Daily modell karaktere és jellemzői már attól a pillanattól kezdve egyértelműek voltak, hogy az első változatot 1978-ban bemutatták a nagyközönségnek. Az Iveco nehéz áruszállítás terén szerzett tapasztalatai alapján kialakított robusztus acél alváz, illetve az azokat kiegészítő megbízható és hatékony motorok kétségkívül legendás nevet szereztek a márkának. Ma, 36 évvel az első generáció után az új Iveco Daily továbbra is egyet jelent a kiváló minőséggel, és olyan járműnek bizonyult, amely minden versenytársánál nagyobb mértékben hozzájárult a hagyományos piaci minták forradalmasításához, új rekordokat állított fel, élen járt az újítások terén, és a könnyű haszongépjárművek etalonjává vált.

1978

Megszületett az Iveco Daily első generációja, az első független elülső felfüggesztéssel, az alvázon robusztus oldalsó hossztartókkal, valamint hátsókerék-meghajtással felszerelt haszongépjármű, amely nemcsak tökéletesnek bizonyult a nagy igénybevétellel járó használathoz, de a kiegészítők széles kínálata révén testre szabható változatokat és konfigurációkat kínált mindenféle feladat elvégzéséhez.

1999

Egyre fejlettebb formatervek, kényelem és ergonómia: ez az új Iveco Daily-generáció modernebb vezetőfülkével rendelkezik, amely a haszongépjárművekben korábban sosem használt, minőségi anyagok felhasználásával készült. A termékcsaládhoz tartoznak még az új közös nyomócsöves turbódízel motorok, amelyek gazdaságossága és környezetbarát jellemzői világszerte elismerést vívtak ki.

Napjainkban

Az új Iveco Daily teljes átalakításon esett át, hogy megfeleljen a tökéletes könnyű haszongépjárművekkel szemben támasztott követelményeknek. Legfontosabb jellemzői továbbra is az ellenálló képessége, a megbízhatósága és a teljesítménye, amelyek a kezdetektől napjainkig a fejlesztési folyamat fő szempontjai közé tartoztak.

Az Iveco Daily sikerének kulcsa, hogy képes a fejlődésre, ugyanakkor hű marad önmagához, így egyrészt tovább erősíti a rá jellemző értékeket (megbízhatóság, hatékonyság, sokoldalúság), másrészt továbbra is kiváló eredményeket ér el a teljesítmény, az erő és az ellenálló képesség terén is.

X

Visszajelzés

=