magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

Iveco Daily furgon, kisteherautó - Formaterv

Az új Iveco Daily: a szállítás szakértője.


Az új Iveco Daily a szállítás szakértője. Műszaki adatai és teljesítménye révén teljesen egyedi saját szegmensében.

Az új Iveco Daily egyedi karakterét stílusa is kifejezi.

Egyedülálló műszaki adatai és teljesítménye mellett megjelenése is olyan vonzó, mint egy személyautónak, mégis büszkén hirdeti professzionális szállítójárműi voltát.

A karosszériaelemek 80%-át újratervezték, ugyanakkor az alvázalapú szerkezet – az új Iveco Daily robusztusságának és tartósságának alapja – megmaradt.

Az új Iveco Daily első része a különféle modulok harmonikus elegye: a szélvédő síkja egy folyamatos szegélyvonallal keretezve kinyúlik egészen az oldalsó ablakokig, ahol a fényszóró/hűtőrács vonalához csatlakozik a tükröknél. Az új Iveco Daily lekerekített motorháztetője a motor könnyű elérését biztosító nagyvonalú arányaival a két modul között helyezkedik el. Lejjebb, a lökhárítók a robusztus kerékdob felé kiszélesednek, így az úttartást egy határozott vízszintes motívummal teszik hangsúlyosabbá.

Az új Iveco Daily formatervezése és funkciója elválaszthatatlan egymástól. Az új Iveco Daily fényszóróit magasan és hátrébb helyezték el, hogy védve legyenek a kisebb ütésekből eredő sérülésektől. A jármű négy oldalán végigfutó sáv megvédi az új Iveco Daily karosszériáját, és vizuálisan elválasztja a (műszaki berendezéseknek helyet adó) alsó részt a felső résztől (a vezetőfülkétől és a raktértől). A nagyobb üvegfelületek világosabbá teszik a fülkét, és függőlegesen növelik a látómezőt.

Az új Iveco Daily új formaterve 0,316-ra csökkenti annak Cx értékét, ezzel javítva a jármű aerodinamikáját.

új Iveco Daily: új beltér

Az új Iveco Daily ergonomikus új műszerfala és számos tárolórekesze könnyen elérhető a vezetőülésből (öt zárható rekesz, három DIN-rekesz és három pohártartó, valamint célirányosan tervezett tartók a gyakran használt tárgyak, például telefonok és táblagépek számára).

új Iveco Daily: új teljesítmény

Az új Iveco Daily a legjobb teljesítményt nyújtja kategóriájában. A hátsókerék-meghajtás álló helyzetből indulva is megfelelő tapadást és teljesítményt garantál. A motorok és hátsó hídáttételek bőséges választéka lehetővé teszi a fogyasztás optimalizálását a feladat jellegének megfelelően. A teljesítményértékek 106 és 205 LE között mozognak (utóbbi a maximum a négyhengeres dízelmotorok között), akár 470 Nm nyomatékkal a 3 literes motorok esetében.

Az új Iveco Daily kategóriájának egyetlen olyan járműve, amely a munkavégzéshez optimalizált, haszongépjárművek számára készült dízelmotorokat használ, amelyek rendkívül magas futásteljesítményre képesek a hatékonyság csökkenése nélkül.

Az új Iveco Daily dízelmotorjai elérhetőek Euro5+ változatban EGR rendszerrel és EuroVI Heavy Duty változatban SCR/EGR vegyes rendszerrel is. A kompakt kipufogógáz-utókezelő rendszer az alvázszinten helyezkedik el, és nem csökkenti a raktér méretét. Az EuroVI változatok legújabb generációs közös nyomócsöves rendszere akár 2000 bar befecskendezési nyomást is biztosít.

Új Iveco Daily: Új sebességváltók

Az új Iveco Daily 6 fokozatú sebességváltókkal, például automatizált AGile TM (automata vagy szekvenciális üzemmódban használható) váltóval van felszerelve.

X

Visszajelzés

=