magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

Iveco Daily furgon, kisteherautó - Erő

Az új Iveco Daily haszongépjárművek: a vezető haszongépjármű


Iveco haszongépjárművek: speciális acélból készült, C-szelvényű oldalsó hossztartókból álló hordószerkezet

Az új Iveco Daily a legstrapabíróbb és a legjobb hosszú távú teljesítményt nyújtó könnyű haszongépjármű.

Az Iveco haszongépjárművek hordószerkezete speciális acélból készült, C-szelvényű oldalsó hossztartókból áll, amely egyedi vonás a könnyű haszongépjárművek között, és ezzel a személygépkocsin alapuló járművek fölé emeli az Iveco Daily modelleket.

Az alváz a jármű erejének és modularitásának egyik alappillére.

Az Iveco haszongépjárművek vastagabb, a terheléssel arányos alvázkeretekkel készülnek, amelyek lehetővé teszik a tömeg és a teljesítmény optimalizálását mindegyik változat esetében. A kipufogógáz-utókezelő rendszerek és (a NATURAL POWER változatokban) a CNG-tartályok az oldalsó hossztartók között kaptak helyet, így nincsenek hatással a raktér nagyságára, ami egy újabb egyedülálló megoldás a könnyű haszongépjárművek között.

Az Iveco Daily az egyetlen olyan haszongépjármű, amely legfeljebb 7 tonnát össztömeggel több mint 4000 kg-os teherbírást biztosít. A maximális első és hátsó tengelyterhelés szintén piacvezető a haszongépjárművek kategóriájában. A nagy terhelhetőség révén ugyanaz az árumennyiség kevesebb fordulóval szállítható, ami csökkenti a költségeket és növeli a termelékenységet.

Ezen jellemzőknek köszönhetően lett az Iveco Daily furgon a fuvarozási szakemberek kedvence, nemcsak az áruszállítás terén, hanem minden olyan esetben, ahol nagy mennyiségekre, kiemelkedő teljesítményre és komoly strapabírásra van szükség.

Az új Iveco Daily ereje hatékonyságot, megbízhatóságot és kedvezőbb maradványértéket jelent. Egyetlen másik haszongépjármű sem veszi fel a versenyt az új Iveco Daily teherbírásával, és egyetlen másik haszongépjármű sem képes ilyen magas szintű teljesítményt nyújtani ilyen hosszú ideig: ez a két tulajdonság biztosítja az Iveco haszongépjárművek magas maradványértéket a használt járművek piacán.

X

Visszajelzés

=