magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

Iveco Daily fülkés alváz - Teljesítmény


Az új Iveco Daily: a piac legjobban teljesítő haszongépjárműve


A kiemelkedően környezetbarát CNG-változatok kategóriaelső üzemanyag-fogyasztást biztosítanak

Az új Iveco Daily kategóriájában vezető teljesítményt nyújt. A hátsókerék-meghajtás álló helyzetből indulva is megfelelő tapadást és teljesítményt garantál.

A motorok és hátsó hídáttételek bőséges választéka lehetővé teszi a fogyasztás optimalizálását a feladat jellegének megfelelően. A teljesítményértékek 106 és 205 LE között mozognak (utóbbi a maximum a négyhengeres dízelmotorok között), akár 470 Nm nyomatékkal a 3 literes motorok esetében.

Az új Iveco Daily kategóriájának egyetlen olyan járműve, amely a munkavégzéshez optimalizált, haszongépjárművekhez készült dízelmotorokat használ, amelyek rendkívül magas futásteljesítményre képesek anélkül, hogy hatékonyságuk csökkenne.

Az új Iveco Daily dízelmotorjai Euro5b+ változatban EGR rendszerrel és EuroVI Heavy Duty változatban SCR/EGR vegyes rendszerrel is kaphatók. A kompakt kipufogógáz-utókezelő rendszer az alvázszinten helyezkedik el, és nem csökkenti a raktér méretét. Az EuroVI változatok legújabb generációs közös nyomócsöves rendszere akár 2000 bar befecskendezési nyomást is biztosít.

Az új Iveco Daily modellek összes sebességváltója 6 fokozatú, beleértve az automatizált AGile (automata vagy szekvenciális üzemmódban használható) váltót is.

Az új Iveco Daily az üzemanyag-fogyasztás csökkentését célzó fontos új funkciók egész sorát biztosítja, például az EcoSwitch kapcsolót, amelynek bekapcsolásával a vezető beállíthatja a nyomatékleadást, az EcoMac intelligens hűtőrendszert, valamint az energia-visszanyerési generátort, amelyek mind hozzájárulnak az 5%-os fogyasztáscsökkenéshez az előző modellhez képest.

A CNG-motoros új Iveco Daily: kategóriájában legjobb üzemanyag-fogyasztás

A motorcsaládot az új Iveco Daily 3,0 literes, 136 lóerős (350Nm), kiemelkedően környezetbarát CNG NATURAL POWER változata teszi teljessé. Az új CNG-motor a kategóriájában legjobb üzemanyag-fogyasztást és széndioxid-kibocsátást, valamint verhetetlen teljesítményt biztosít: sűrített földgáz (CNG) használatakor a dízeles változatokkal megegyező maximális nyomatékot biztosít több mint 20%-kal alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás mellett.

X

Visszajelzés

=