magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

Iveco Daily fülkés alváz - Modell


Új Iveco Daily fülkés alváz: a nehéz feladatokat is megkönnyíti


Iveco Daily fülkés alváz: természeténél fogva erős, és meglepően könnyű, kényelmes és vezethető.

Az új Iveco Daily fülkés alváz egy teljesen új Iveco Daily: természeténél fogva erős, és meglepően könnyű, kényelmes és vezethető. Az új Iveco Daily fülkés alvázas modell alváz típusú szerkezete sokoldalúságot és hosszú élettartamot biztosít.

A nagyobb terhelhetőség érdekében használt vastagabb alvázkeret lehetővé teszi a tömeg és a teljesítmény optimalizálását mindegyik változat esetében. Az Iveco Daily fülkés alváz verhetetlen az építkezéseken, mozgékony a városban és gyors szállítóeszköz a hosszabb utakon.

Az új felfüggesztési rendszerek növelik teljesítményt, dinamikus gyorsulást tesznek lehetővé, és kisebb a tömegük.

Az új Iveco Daily olyan jármű, amely számára fontos a vállalkozás sikere – 40 kg-mal nagyobb hasznos teherkapacitást, jobban hozzáférhető platókat és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást kínál.

Az Iveco Daily fülkés alváz teljes átalakításon esett keresztül, hogy megfeleljen a könnyű haszongépjárművekkel szemben támasztott követelményeknek – járműveink a robusztus, duplakerekes fülkés modellektől a szimplakerekes furgonokig páratlanul mozgékonyak mind a városban, mind az autópályán.

Egy új koncepció, egy új jármű, egy új IVECO DAILY generáció.

X

Visszajelzés

=