magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

Iveco Daily fülkés alváz - Kezelhetőség


Iveco Daily platós furgon: egyensúly, vezethetőség és mozgékonyság


A vezető platós furgon, amely minden átalakításhoz ideális

Az új Iveco Daily platós furgon még a B-kategóriás jogosítvánnyal rendelkező, a személyautókhoz szokott vezetők számára is könnyen vezethető és kezelhető.

Az új Iveco platós furgonok az új QUAD-LEAF első felfüggesztési rendszerrel vannak felszerelve, amely javítja a kezelhetőséget, a kényelmet és a dinamikát, és még teljes terhelés mellett is maximális stabilitást garantál a hirtelen irányváltásoknál.

A mindegyik 3,5 t alatti tömegű Iveco Daily platós modellen az alapfelszereltség részét képező új felfüggesztés egy négyszögletes elrendezésű kettős keresztlengőkaros és laprugós rendszeren alapul, amelyet teljesen újraterveztek, és pontosan kiszámított szögeivel javítja a jármű kinematikai tulajdonságait.

Számos kulcsfontosságú elemet – mint például a motortartót magában foglaló kereszttartót – átterveztek az Iveco Daily platós modellek szilárdságának növelése és teljes tömegének csökkentése érdekében.

A QUAD-LEAF felfüggesztés nagy teljesítményt (1900 kg szabványos maximális terhelhetőség) és (az előző modellnél 40 kg-mal) kisebb tömeget biztosít.

A különösen nagy igénybevétellel járó feladatokhoz az Iveco Daily platós modellekhez külön rendelhető a QUAD-TOR felfüggesztés (az alapfelszereltség része a 3,5 tonnát meghaladó platós modellek esetében), a laprugó helyett torziós rudakkal és 2500 kg-os tengelyterheléssel (az 5 tonnás vagy kisebb változatok esetében 2100 kg).

A szimplakerekes Iveco Daily platós modellek új hátsófelfüggesztés-geometriával rendelkeznek, amelyet a túlkormányzás minimálisra csökkentése, valamint a plató magasságának (-55 mm) és a jármű menetkész tömegének (-8 kg) csökkentése érdekében kalibráltak át.

Anélkül javítottunk az Iveco Daily platós modellek egyensúlyán és vezethetőségén, hogy az a szűk területeken való kimagasló mozgékonyságukat csökkentené: padkától padkáig 11,9 m-es fordulókörük a legjobb a kereskedelmi forgalomban kapható platós modellek szegmensében.

X

Visszajelzés

=