magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

Iveco Daily fülkés alváz - Kényelem


Iveco Daily fülkés alváz: a nehéz feladatokat is megkönnyíti


A duplafülkés változatban is kapható Iveco Daily fülkés alváz verhetetlen erőt és kezelhetőséget biztosít

Egy haszongépjármű ereje a könnyű haszongépjárművek mozgékonyságával ötvözve: az Iveco Daily fülkés alváz verhetetlen az építkezéseken, mozgékony a városban és gyors szállítóeszköz a hosszabb utakon.

Az új Iveco Daily fülkés alváz, beleértve annak duplafülkés változatát is, a vezetési pozíció és a kényelem szempontjából egy kiváló személyautóval vetekszik.

Az új Iveco Daily fülkés alváz karosszériaelemeinek 80%-a új. Az ülés (a H-pont 15 mm-rel csökkent), a kormánykerék (20 mm-rel kisebb és 7 fokkal függőlegesebb) és a szélvédő (40 mm-rel magasabb üveg, 4 fokos javulás a látómezőben) is megújult. A műszerfalat teljesen áttervezték, hogy a sofőr könnyebben kezelhesse a kezelőszerveket, és a vezetési pozíció is ideális maradhasson.

A fülkés alvázak kategóriájában legmagasabb szintű ergonómiát jobb hangszigetelés és hatékonyabb klímaberendezés (kézi és automatikus) egészíti ki.

Az Iveco Daily fülkés alváz vezethetősége gyökeresen megváltozott. A szimplakerekes változat – beleértve annak duplafülkés modelljét is – új, hosszú (4100 mm-es) tengelytávja bármilyen terhelési viszonyok mellett garantálja a kiváló úttartást, a remek kezelhetőséget a szűk helyeken, és az igazán kényelmes utazást.

Az új Iveco Daily fülkés alváz új felfüggesztésrendszerekkel van felszerelve, amelyek javítják a jármű úttartását és általános egyensúlyát, minimálisra csökkentve a rázkódást és dőlést még nagy sebességnél is.

Az ESP a szimplafülkés és a duplafülkés alvázas modelleken is az alapfelszereltség része, és egyéb elektronikus biztonsági rendszerek (például a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer) is rendelhetők. Az új információs és telematikai termékcsalád három különböző szintű audiorendszert tartalmaz, és egy navigációs rendszert kimondottan a haszongépjárművek számára kialakított útvonalakkal.

Az Iveco Daily fülkés alváz ideális eszköz minden feladathoz, duplafülkés változatában pedig akár 7 ember is elfér.

X

Visszajelzés

=