magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

Iveco Daily fülkés alváz - Jövedelmezőség


Az Iveco Daily billenőplatós modellt kemény munkára tervezték és építették


Ideális jármű a rögzített és billenőplatós átalakításhoz

Az új Iveco Daily minden feladat esetén garantálja a maximális jövedelmezőséget és hatékonyságot.

Ideális megoldás a rögzített és billenőplatós átalakításhoz és az olyan feladatokhoz, mint például a billenős felépítménnyel történő hulladékgyűjtés. Az új Iveco Daily szimplakerekes és duplakerekes változatai a billenőplatós modellekre való átalakításhoz leggyakrabban használt teherautók a könnyű kereskedelmi járművek szegmensében. A billenőplatós Iveco Daily modellt kemény munkára tervezték és építették.

Az új Iveco Daily súlyát optimalizálták, így most kategóriájában az egyik legkisebb önsúllyal rendelkezik (fülkés alvázak esetén akár már 1750 kg-tól), ami maximális hasznos terhet (akár 4700 kg a 7 tonnás változatnál) tesz lehetővé.

A hátsó légrugós felfüggesztés (külön rendelhető minden változatra) leegyszerűsíti a be- és kirakodást, és védi a rakományt az ütésektől és a rezgésektől.

A szerkezet szilárdságát a létraváz biztosítja, amely időtálló, és bármilyen típusú Iveco Daily billenőplatós modellre történő átalakításhoz ideális alapot jelent. A felépítmény- és felszereléstelepítési munkák megkönnyítése érdekében a raktér felülete teljesen sík és akadálymentes. Az új Iveco Daily a sebességváltó oldalán elhelyezkedő mellékhajtóművel (akár 220 Nm-es nyomatékleadás) is rendelhető, amely bármilyen billenős felépítménnyel használható. A jármű elektronikája a felépítmény szerelvényeivel szabványos CAN-BUS csatlakozók használatával integrálható.

Az új billenőplatós Iveco Daily fülkés alváz fejlett aerodinamikája és műszaki megoldásai (az EcoSwitch módtól az intelligens generátorig) 5%-os üzemanyag-megtakarítást tesznek lehetővé. Az EcoPack részeként elérhető Stop-Start rendszer további 10%-kal csökkenti az üzemanyag-fogyasztást a városi forgalomban.

Mindez jelentős csökkentést jelent a jármű teljes birtoklási költségében.

A nagy kapacitások, a kisebb tömeg, a könnyű átalakíthatóság és az optimalizált üzemanyag-fogyasztás révén (a motorteljesítmény a hátsókerék-meghajtással kiegészülve) az új Iveco Daily billenőplatós járművek a napjaink piacán elérhető legnagyobb termelékenységet kínálják.

X

Visszajelzés

=