magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

Iveco Daily fülkés alváz - Erő


Az új Iveco Daily teherautók


Az új Iveco Daily teherautó ereje hatékonyságot, megbízhatóságot, teljesítményt és kedvezőbb maradványértéket jelent.

Az új Iveco Daily a legstrapabíróbb és a legtartósabban kiváló teljesítményt nyújtó teherautó.

Erejét a speciális acélból készült, C-szelvényű oldalsó hossztartókból álló hordószerkezet adja – ez egy olyan egyedi vonás, amely a személygépkocsin alapuló járművek fölé emeli az Iveco teherautókat.

Az alváz az Iveco teherautók erejének és modularitásának egyik alappillére. A nagyobb terhelhetőség érdekében használt vastagabb alvázkeret lehetővé teszi a tömeg és a teljesítmény optimalizálását mindegyik változat esetében. A kipufogógáz-utókezelő rendszerek és (a NATURAL POWER változatokban) a CNG-tartályok az oldalsó hossztartók között kaptak helyet, így nincsenek hatással a raktér nagyságára.

Az Iveco Daily a kategóriájában egyetlen olyan teherautó, amelynek össztömege elérheti akár a 7 tonnát, míg teherbírása az akár 4700 kg-ot. A maximális első és hátsó tengelyterhelhetőség is kategóriájának legjobbja.

A típuscsaládra továbbra is jellemző, hogy miközben a fülke- és a járműhossz változatlan marad, a tengelytáv 3000-től akár 4750 mm-ig változhat. Ez lehetővé teszi a korábbi változatoknál használt felépítmények felszerelését az új Iveco teherautókra.

Az új Iveco Daily teherautó szimplakerekes változatai mostantól egy új, 4100 mm-es tengelytávú változattal bővülnek, amely akár négy és fél méteres alvázhosszal is kapható: ezek az átalakításokhoz ideális, például dobozos áruszállítóvá vagy hűtött, illetve szabályozott hőmérsékletű dobozos szállítóvá alakítható teherautók részben az új QUAD-LEAF felfüggesztés-rendszernek köszönhetően első osztályú stabilitást és könnyű kezelhetőséget biztosítanak.

Az új Iveco Daily teherautó ereje hatékonyságot, megbízhatóságot és kedvezőbb maradványértéket jelent. Egyetlen másik teherautó sem veszi fel a versenyt az új Iveco Daily teherbírásával, és egyetlen másik teherautó sem képes ilyen magas szintű teljesítményt nyújtani ilyen hosszú ideig: ez a két tulajdonság biztosítja a magas maradványértéket a használt teherautók piacán.

Az új Iveco Daily furgonok az átalakítók kedvencei, mert ezek a legrobusztusabb és legkönnyebben átalakítható modellek. A szimpla- vagy duplakerekes, szimplafülkés, duplafülkés és fülke nélküli modellek ideális alapot jelentenek a platós, billenőplatós, furgon, lakóautó, minibusz, autómentő, darus teherautó, mobil kosaras emelő stb. modellekre való átalakításhoz.

Ilyen nagy erő birtokában nincs olyan feladat, amellyel ne tudna megbirkózni.

X

Visszajelzés

=