magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

Iveco Daily kisbusz - Felszereltség

Daily busz belső formaterve az ergonómia legfrissebb kutatási eredményeit felhasználva készült, és a híres formatervező, Guigiaro munkáját dicséri. A műszerfalra helyezett sebváltókar kényelmes váltást tesz lehetővé, és sokkal egyszerűbbé teszi a fülke átjárhatóságát.

A fülkét teljesen áttervezték, az új ülések kényelmesek és új szövetborítást kaptak. A kormánykereket, az ajtópaneleket és a műszerfalat lágy tapintású anyaggal vonták be, ahol három DIN szabványú tárolórekesz is található. A praktikus helykihasználást szintén elősegítik, az ülések alatt elhelyezett fiókok, és a fülkében található számos egyéb tárolózseb.

A vezetési és utazási kényelem sokkal kellemesebbé válhat számos új berendezésnek köszönhetően. Ilyenek például – az opcionálisan rendelhető - tolatóradar, az üléstér megvilágító rendszer, a programozható kiegészítő fűtés és a központi zár, mely az indítókulcsba integrált távirányítóval is működtethető.

Új MP3 képes gyári rádiók, Bluetooth rendszer és navigációs számítógép is választható a kiegészítő felszerelések listájáról.

A komfort többet jelent annál, hogy a kezelőszervek könnyen elérhetők, a helykihasználás optimális, és a felhasznált anyagok kiváló minőségűek. Alapvetően ide tartozik az ergonomikus kialakítás, az egyszerű kezelhetőség és az üléstérbe történő kényelmes bejutás biztosítása. A Daily új műszaki megoldásai maradéktalanul biztosítják ezeket a feltételeket.

A Daily busz 16, 20, 21 és 22 fős változatban rendelhető.

X

Visszajelzés

=