magyar angol
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=

Az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem, tájékoztatást kaptam a személyes adataim kezeléséről és a kapcsolódó jogaimról. Szeretnék feliratkozni a hírlevélre. Tudomásul veszem, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozhatok.
Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!

Iveco Daily 4x4 - megjelenés

A Daily 4 x 4 megjelenése a Daily 4 x 2 vonalaiból táplálkozik.  A kényelem és kialakítás szempontjából bármelyik legújabb, közúti járművel felveszi a versenyt.

A fülkét megemelték az alvázhoz képest, és különleges kapaszkodók és acél fellépők egészítik ki. A felhasznált innovatív anyagok nagyban növelik a jármű használóságát.

Az első lökhárító olyan különleges fémlemezből készül, amelynek speciális felületkezelése jobb ellenállást biztosít az apróbb koccanásokkal és karcolásokkal szemben.

A hátsó a jármű alján elhelyezett aláfutás gátló úgy lett kialakítva, hogy ütközések esetén megvédje a járművet és utasait.

A kiegészítő visszapillantó tükör jobb kilátást biztosít a parkolásnál, a rendszámtábla a jobb láthatóság érdekében a jármű szélére került, míg a pótkeret egy praktikus csörlővel erősítették az alvázra.

X

Visszajelzés

=