magyar angol német román szlovák
Iveco Levantex

Levantex hírlevél

Regisztráljon hírlevelünkre!
=


Elérhetőség

Tel.: 06-1-435-3000
Fax: 06-1-230-2983

E-mail:
E-mailt megjelenít

Cím:

1044 Budapest, Ipari Park u. 2.

Csatlakozzon hozzánk
a Facebook-on!


Használt IVECO teherautók - Általános információk


használt IVECO-t szeretnék! blog

ajánlatkérés

elérhetőség


Használt IVECO teherautó vásárlásán gondolkodik?

Segítünk megtalálni az Önnek megfelelő járművet! Segítünk a valóban kockázatmentes használt teherautó beszerzésben! Húsz éve foglalkozunk új és használt IVECO teherautó adásvétellel, így garantáljuk, hogy Ön csak műszakilag megfelelő járművet fog vásárolni tőlünk. Telephelyünkön történő átadással, a beszerzés teljes folyamatát megoldjuk. Célunk, hogy a következő használt IVECO járművénél is bennünket keressen.

A következő módon tudunk Önnek segíteni használt IVECO gépjármű beszerzésében:

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és mondja el, hogy milyen használt IVECO teherautóra van szüksége: Dunai Gábor, járműértékesítő, +36-20-539-5334, dunai@iveco-levantex.hu

Ezt követően az aktuális piaci kínálatból keresünk Önnek használt IVECO tehergépjárművet és árajánlatot adunk.  Megbízható, főleg németországi partnereinktől vásároljuk a fiatal, jó műszaki állapotban lévő teherautókat. Hivatalos IVECO márkakereskedésként hozzáférünk minden gyári adatbázishoz, rendelkezünk minden gyári céleszközzel, melyekkel az autók legrejtettebb titkait is fel tudjuk deríteni, és ki tudjuk szűrni az átveréseket, a nem reális futásteljesítményt és a rejtett műszaki problémákat.

Amint sikerül megtalálni az Önnek megfelelő használt IVECO járművet, szerződést kötünk az addig ismert adatok és részletek alapján. Az előleg megérkezését követően kollégánk megkezdi a kiválasztott IVECO tehergépjármű biztonságos beszállítását.

Személyesen, IVECO célszerszámok (pl. gyári diagnosztikai komputer, endoszkóp, szerviz adatbázis) alkalmazásával megbizonyosodunk róla, hogy a kiválasztott használt IVECO tehergépjármű valóban megfelel ügyfelünk kívánságának és elvárásainak.

  • Abban az esetben, ha olyan hibát tárunk fel a személyes bevizsgálásnál, ami addig nem volt ismert, akkor egyeztetünk a továbbiakról, és vagy keresünk egy másik alternatívát ügyfelünknek vagy teljes egészében visszautaljuk a használt IVECO teherautó beszerzésére fizetett előleget. Fontos, hogy ebben az esetben ügyfelünket semmilyen költség sem terheli, egészen az átadásig minden költséget és kockázatot cégünk visel.
  • Abban az esetben, ha a járművet műszaki és jogi szempontból megfelelőnek ítéljük, megkezdjük annak Magyarországra történő szállítását. A cégünk által adott árajánlat a használt IVECO teherautó budapesti telephelyünkön történő átvételét, és a vizsgára kész, szép állapotot is tartalmazza. Akár a teljes honosítást és magyarországi forgalomba helyezést is vállaljuk, így Önnek ezekkel sem lesz gondja. Igaz ez a megvásárolni kívánt használt IVECO tehergépjármű műszaki vizsgáztatásától elkezdve a különböző munkavédelmi, érintésvédelmi, emelőgépi, szakhatósági vagy ADR vizsgákon át a honosításig bármire.

Nagy előnyünk még, hogy a többi piaci szereplővel szemben, nem vagyunk eladási kényszerben. Csak abban az esetben kötünk üzletet, amennyiben valóban megtaláltuk az Önnek megfelelő járművet.

Várjuk megtisztelő jelentkezését!

Kérjük, tekintsen meg néhány példát ügyfeleinknek korábban értékesített használt IVECO járműveinkről:

 

X

Visszajelzés

=